Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » , , , , , » Kapros juhtúróval töltött grillezett gomba fejek

Kapros juhtúróval töltött grillezett gomba fejek

Written By admin on 2014. február 26., szerda | 9:52

Egy nagyon finom előétel ami könnyen főétellé varázsolható némi steak burgonya köretként való tálalásával.


A képre kattintva nagyítható

Hozzávalók 2 személyre

4 nagy fej tölteni való csiperke gomba
10 dkg reszelt sajt
1 evőkanál szárított, vagy friss kapor apróra vágva
125 g juhtúró vagy bryndza
bors ízlés szerint


A gombafejeket megtisztítjuk, majd a juhtúrót összekeverjük a kaporral , és a gombafejekbe töltjük. Egy kevés reszelt sajtot szórunk a tetejére , kevés oliva olajjal meglocsoljuk, és előmelegített 170 fokos sütő grill funkcióján 8-10 percet sütjük. Tökéletes előétel, de steak burgonyával együtt főételként is tálalhatjuk.




SHARE

About admin

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése