A képre kattintva nagyítható
Hozzávalók:
5 dl habtejszín
1 tábla legalább 70%-os kiváló minőségű étcsokoládé
1 tábla legalább 70%-os kiváló minőségű ízesített étcsokoládé
0,5 dl rum
20 db babapiskóta
2 dl gyenge kávé
A babapiskótákat beáztatóm a kávéba. A csokikat gőz felett felolvasztom. A csokikkal kapcsolatban én a Lidl-ben vettem egy sima 80%-os étcsokit, és mellőle egy szintén 80%-os málnás étcsokit. Amíg ezek a csoki olvad közben felverem a habtejszínt, majd az olvadt csokit, és a rumot a habba keverem.
Egy "jénai" aljába teszem az áztatott babapiskótát ráöntöm a csokis habot, és egy fél órára a mélyhűtőbe teszem.
Tálaláskor kakaóval megszórom.
nagyon jól néz ki :D
VálaszTörlésNagyon jó recept. Az egyszerű megoldással, kis fantáziával, szuper finomságot lehet készíteni.
VálaszTörlésOrulok, ha megihlettelek! Koszonet erte a Gorogoknek!
VálaszTörlés