Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Töltött bőrős karaj

Written By admin on 2014. január 3., péntek | 14:34

A töltött bőrős karaj hidegen-melegen fantasztikus főétel, esetleg hidegtálak, saláták mellé tökéletes húsétel. Elkészítése nagyon egyszerű kezdők is könnyen elkészíthetik.



Hozzávalók:

1,5 kg bőrös csont nélküli karaj
30 dkg füstölt parasztkolbász
Só, egész kömény, tarka bors , fokhagyma ízlés szerint
2dl sör 

A csont nélküli karaj bőrös felét 2*2- es kockákra beirdaljuk a beirdalás közé is beszórjuk a fűszereket, majd felszúrjuk, és a közepébe tesszük a füstölt kolbászt.1-2 órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek, majd cserépedényben 200 fokon készre sütjük közben néha sörrel locsolgatjuk.




SHARE

About admin

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése